Tuesday, October 9, 2012

Skirt Muslimah Online

Salam kepada semua peminat skirt muslimah..

Kami dah create blog baru khas untuk koleksi skirt muslimah labuh

Sila kunjungi blog kami untuk melihat lebih banyak koleksi skirt muslimah

dan segala new stok kami akan masukkan ke blog ini!!

Koleksi skirt-skirt kami boleh dibeli secara runcit atau borong

http://skirtmuslimah.blogspot.com/


Thursday, August 2, 2012

Simpanan Emas Mampu Milik

Tarikh Nukilan : 19/9/2016




Alkisahnya...kakzai terjebak dengan emas masa awal kerajaan umumkan pelaksanaan GST..masa tu mmg tekad nak buat simpanan emas..sebab kakzai nibisens online dah 10 tahun..tapi tak nampak asset hasil jualan..

Punyala pikir nak simpan emas..google sana sini..satu hari ternampak post rakan satu sekolah menengah pasal Powergold..Tanpa segan silu..tanya itu ini..nekad daftar ahli..untuk simpanan sendiri je..masa tu tak fikir nak sharing-sharing ajak orang pun..pikir nak selamatkan wang sendiri je..

Pastu bila dan start simpan emas ni..datang satu lintasan hati...haha..kenapa tak ajak orang lain menyimpan sama..sama-sama kukuhkan ekonomi..sama-sama kumpul asset kan..lepas tu memang kakzai nekad..nak sharing pasal simpanan emas ni dengan orang lain..

Alhamdulillah..lepas setahun bersama Powergold..kakzai dah nampak hasilnya..bukan bonus sponsor atau bonus repurchase yg dikejar..tapi kepuasan memiliki emas hasil titik peluh berniaga..seorang suri rumah mampu menyimpan emas..itu satu kepuasan bagi kakzai..sekarang kakzai dah punya harta sendiri..nak beli rumah atau kereta masih tak mampu..

InsyaAllah simpanan emas memang sangat membantu semua peniaga yang mahu selamatkan wang dari ketirisan..mampu menukar nilai wang yg ada..dari susut nilai di mamah inflasi..

Kepada sahabat yg sama-sama berbisnes dan mahu mulakan simpanan emas boleh whatsapp kak zai..InsyaAllah kakzai bantu sedaya mungkin..Jom ubah ekonomi kita..mantapkan ekonomi ummah..


Sunday, June 24, 2012

Palazo Lycra RM40.00




PALAZZO LYCRA


RM40.00

POSTAGE:RM6.00

Labuh:39"
Pinggang: Boleh tarik sampai 42"
Material: Lycra berkualiti




Friday, May 25, 2012

Seluar Cotton Palazo/Straightcut RM30.00




**SESUAI UNTUK IBU YANG MENGANDUNG


Labuh:40"

Pinggul: Boleh strech sampai 46"

Pinggang:boleh tarik sehingga 42"+-

Material : Cotton Strechable

WARNA-WARNA PILIHAN:


1-HITAM
2-DARK BROWN
3-GREY
4-PINK TERANG
5-HIJAU TERANG
6-PEACH
7-TEH TARIK CAIR
8-TEH TARIK PEKAT
9-PURPLE
10-DARK PURPLE
11-HIJAU PUCUK PISANG
12-BLUE BLACK
13-CAPUCHINO
14-PUTIH SUSU
15-OREN
16-MERAH
17-LAVENDER
18-MUSTARD MUDA
19-FIBER GREY
20-ROYALE BLUE
21-PINK JAMBU
22-CHOCOLATE
23-HIJAU AIR TEBU

Seluar Cotton Aladdin RM30.00




SELUAR COTTON ALADDIN (Sesuai untuk ibu mengandung)

Material : Cotton Strechable

UKURAN:

1) FREE SIZE
Pinggang - 26" hingga 42"
pinggul - 26" hingga 52"
lilitan peha - 26"
labuh - 40"

2) PLUS SIZE
Pinggang - 28" hingga 46++"
pinggul - 29" hingga 58"
lilitan peha - 28"
labuh - 40"


** Free size=pinggang xde pleat dan kaki ada kaf
** Plus size kt pinggang ada pleat (kedut) utk org yg berperut....dan kaki dia ada getah.

WARNA-WARNA PILIHAN:

ALADDIN FREE SIZE
1-HITAM
2-BROWN
3-CAPUCHINO
4-GREY
5-PUTIH SUSU
6-MERAH HATI
7-BLUE BLACK
8-DARK PURPLE

ALADDIN PLUS SIZE
1-HITAM
2-DARK BROWN
3-LAVENDER
4-PURPLE
5-MERAH PINANG MASAK
6-PINK TERANG
7-MERAH HATI
8-BIRU MUDA
9-HIJAU PUCUK PISANG
10-PUTIH SUSU
11-GREY
12-FIBER GREY



Skirt Jeans Labuh RM60.00 Including Postage

UPDATED 4 /4/2016

SKIRT JEANS
MATERIAL : JEANS LEMBUT

AVAILABLE SIZE : S,M,L,XL



LJ01 DUYUNG
BIRU MUDA



 

KJ02 DUYUNG
HITAM KEKUNINGAN





KJ03 A SHAPE
 HITAM TANPA POKET




 

LJ05 A SHAPE
 DARK BLUE TANPA POKET




LJ06 (DEPAN) A SHAPE
 HITAM BERPOKET








KJ07 A SHAPE
 BIRU GELAP BERPOKET



KJ08 A SHAPE
HITAM POKET KECIL
JAHITAN MELINTANG



KJ09 A SHAPE
BIRU POKET KECIL
JAHITAN MELINTANG



KJ10 A SHAPE
BIRU MUDA JALUR TEGAK



KJ11 A SHAPE
HITAM JALUR TEGAK



KJ13 A SHAPE
BIRU SEASON





SJT 8 A SHAPE
BLUE BLACK



SJT 9 DUYUNG
HITAM
Lebih kurang LJ02 tetapi kurang warna season kekuningan




SJT 10
A SHAPE
BIRU GELAP




SJT 11 A SHAPE
BIRU SEASON


 

SJT12 A SHAPE
BIRU GELAP JALUR 



SJT 13 A SHAPE
BLUE BLACK



CLOSED UP PINGGANG



UKURAN SKIRT JEANS



HARGA RM60.00 FREE POS 

(Tambahan RM5 untuk Sabah/Sarawak)

Skirt Labuh Muslimah Cotton


HARGA RUNCIT: RM30.00

Untuk harga borong sila sms=013-9900158

+ Pos RM6.00 semenanjung
           RM9.00 sabah/sarawak


** SESUAI JUGA UNTUK IBU MENGANDUNG

FREE SIZE

ADA 2 DESIGN

1) A SHAPE
Labuh:40"
Pinggul: Boleh strech sampai 56"
Pinggang: boleh tarik sehingga 42"+-
Jenis kembang


2) MERMAID/DUYUNG

Labuh: 40"
Pinggul: Boleh Strech sampai 46"
Pinggang: Boleh tarik sehingga 42"-Bergetah tebal
Ada cutting


Note: Apabila bahagian pinggul sudah tertarik byk...akan ada perubahan pada labuh
terutama sekali SKIRT DUYUNG dan SELUAR....

Contoh Testimoni: Ukuran pinggul 53",ketinggian 165cm..boleh pakai Skirt 'A' Line dengan selesa dan masih labuh.

MATERIAL: SOFT COTTON STRETCHABLE (memeri), tidak jarang.


**Warna yang dipamerkan adalah antara warna-warna yan available..both design (mermaid & a shape) mempunyai warna-warna tersebut.

A SHAPE









DUYUNG









WARNA-WARNA PILIHAN:

HITAM
DARK BROWN
GREY
DARK PURPLE
PURPLE TERANG
HIJAU TERANG
MERAH HATI
BIRU MUDA
HIJAU PUCUK PISANG
ROYALE BLUE
PINK TERNG
PUTIH
CHOCOLATE
OREN
MERAH CILI
PINK 
HIJAU GELAP
BLUE BLACK






 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy