Friday, May 25, 2012

Skirt Labuh Muslimah Cotton


HARGA RUNCIT: RM30.00

Untuk harga borong sila sms=013-9900158

+ Pos RM6.00 semenanjung
           RM9.00 sabah/sarawak


** SESUAI JUGA UNTUK IBU MENGANDUNG

FREE SIZE

ADA 2 DESIGN

1) A SHAPE
Labuh:40"
Pinggul: Boleh strech sampai 56"
Pinggang: boleh tarik sehingga 42"+-
Jenis kembang


2) MERMAID/DUYUNG

Labuh: 40"
Pinggul: Boleh Strech sampai 46"
Pinggang: Boleh tarik sehingga 42"-Bergetah tebal
Ada cutting


Note: Apabila bahagian pinggul sudah tertarik byk...akan ada perubahan pada labuh
terutama sekali SKIRT DUYUNG dan SELUAR....

Contoh Testimoni: Ukuran pinggul 53",ketinggian 165cm..boleh pakai Skirt 'A' Line dengan selesa dan masih labuh.

MATERIAL: SOFT COTTON STRETCHABLE (memeri), tidak jarang.


**Warna yang dipamerkan adalah antara warna-warna yan available..both design (mermaid & a shape) mempunyai warna-warna tersebut.

A SHAPE









DUYUNG









WARNA-WARNA PILIHAN:

HITAM
DARK BROWN
GREY
DARK PURPLE
PURPLE TERANG
HIJAU TERANG
MERAH HATI
BIRU MUDA
HIJAU PUCUK PISANG
ROYALE BLUE
PINK TERNG
PUTIH
CHOCOLATE
OREN
MERAH CILI
PINK 
HIJAU GELAP
BLUE BLACK






29 comments:

  1. Replies
    1. maaf ya baru perasan komen sis..kain ni yg cutting duyung bergetah..kalau yg a shape tu just ada getah yg guna utk jahit cuff kt tgn,,so,sgt strechable..

      Delete
  2. Hi,nak tanya..kalau saya beli 3pcs, what's the best price?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau 3 pcs akak bg free postage.tq

      Delete
  3. Nk bli a piece of skirt.plez howcome?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila sms 0139900158/isi borang tempahan ya

      Delete
  4. MINIMUM UTK PEMBELIAN BORONG NIE BERAPE YER?

    ReplyDelete
    Replies
    1. min 10 pcs..boleh mix wrna n design

      Delete
  5. hi...kalau saya nak beli 1-3pcs je mcm mane yer???

    ReplyDelete
  6. jenis yang stk bole muat sampai 3 XL ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah muat sbb ble pakai smpai pregnant 9 bulan

      Delete
  7. kalau nak order skirt mermaid warna hitam 1 boleh lg ke,tq

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. Salam. berapa harga postage ke Sarawak? nak beli borong berapa minimum?

    ReplyDelete
    Replies
    1. postage ke sarawak rm9/pcs//kalau borong min 10 pcs..postage rm30 poslaju

      Delete
  10. kain ni same mcm sluar yg jerut tuh ke??

    ReplyDelete
  11. salam sis..sume warna still available ke?

    ReplyDelete
  12. salam..still available x skirt ni?

    ReplyDelete
  13. Ada pic utk light purple tak?klu ada tlg emailkan ye dreamscouture12@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  14. Ada pic utk light purple tak?klu ada tlg emailkan ye dreamscouture12@gmail.com. Tq

    ReplyDelete
  15. Salam sis,klu nak beli borong 20pcs..harga stil rm30 ke..xda diskaun lg ke..hehe..

    ReplyDelete
  16. Salam. cik zaifa , kalo saya bayar RM 40.00 petang ni di ATM utk skirt Labuh A , warna Red Chili. boleh dapat tak kiriman pada hari jumaat . sebab saya perlukan skirt tu pada hari Sabtu Tengahari 12.10.2013. Saya di Kuala Linggi Melaka.

    ReplyDelete
  17. haii.. sy nak kain warna hitam... sile wasap sy 0145282076

    ReplyDelete
  18. hai kak sy nk tanye.. ada lg ke stock jualan nih ???

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan anda,sebarang tempahan atau pertanyaan sila sms 0139900158.

 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy