Thursday, August 2, 2012

Simpanan Emas Mampu Milik

Tarikh Nukilan : 19/9/2016




Alkisahnya...kakzai terjebak dengan emas masa awal kerajaan umumkan pelaksanaan GST..masa tu mmg tekad nak buat simpanan emas..sebab kakzai nibisens online dah 10 tahun..tapi tak nampak asset hasil jualan..

Punyala pikir nak simpan emas..google sana sini..satu hari ternampak post rakan satu sekolah menengah pasal Powergold..Tanpa segan silu..tanya itu ini..nekad daftar ahli..untuk simpanan sendiri je..masa tu tak fikir nak sharing-sharing ajak orang pun..pikir nak selamatkan wang sendiri je..

Pastu bila dan start simpan emas ni..datang satu lintasan hati...haha..kenapa tak ajak orang lain menyimpan sama..sama-sama kukuhkan ekonomi..sama-sama kumpul asset kan..lepas tu memang kakzai nekad..nak sharing pasal simpanan emas ni dengan orang lain..

Alhamdulillah..lepas setahun bersama Powergold..kakzai dah nampak hasilnya..bukan bonus sponsor atau bonus repurchase yg dikejar..tapi kepuasan memiliki emas hasil titik peluh berniaga..seorang suri rumah mampu menyimpan emas..itu satu kepuasan bagi kakzai..sekarang kakzai dah punya harta sendiri..nak beli rumah atau kereta masih tak mampu..

InsyaAllah simpanan emas memang sangat membantu semua peniaga yang mahu selamatkan wang dari ketirisan..mampu menukar nilai wang yg ada..dari susut nilai di mamah inflasi..

Kepada sahabat yg sama-sama berbisnes dan mahu mulakan simpanan emas boleh whatsapp kak zai..InsyaAllah kakzai bantu sedaya mungkin..Jom ubah ekonomi kita..mantapkan ekonomi ummah..


 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy