Saturday, September 30, 2017

Blouse Menyusu Memudahkan Penyusuan Susu Ibu



Assalamualaikum..

Terima kasih mommies berkunjung ke butik online kakzai..InsyaAllah kakzai akan bantu mommies yang preggy dan breastfeed untuk dapatkan pakaian yang sesuai.Semoga pengorbanan mommies mengandung dan menyusukan bayi di rahmati Allah.

Kalau rasa malas nak scroll blog dan line slow boleh whatsapp je kak zai..bagitau cari baju apa..size apa..prefer warna apa..nanti kakzai tolong carikan ya..

Boleh add fb kakzai Zaifaa Adnan atau 

WHATSAPP

Owh ya..baju kakzai ni semua khas untuk menyusu tau..bukaan kebanyakannya selak je tanpa zip dan butang..senang dan selesa untuk ibu dan baby.






RANIA NURSING BLOUSE  

RM59/PCS + RM7 pos




 X & 2XL AVAILABLE


XS AVAILABLE


XS,L,2XL AVAILABLE




XS,S & 2XL AVAILABLE


XS,S,L,2XL AVAILABLE


XS AVAILABLE


XS,S,L,XL,2XL AVAILABLE



✿ MARISSA NURSING & MATERNITY BLOUSE  

RM45/PCS + RM7 pos

SALE : 2PCS @ RM80.00

No automatic alt text available.

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE


RM45.00

AVAILABLE:
PETITE


✿ MAJESTIC NURSING BLOUSE RM49 

Alhamdulillah blouse menyusu ni kami dah restock design baru..cepat sangat stok surut sbb ramai  customer yg beli selai akan repeat untuk design lain pulak..
Blouse menyusu ni sangat selesa..sangat memudahkan mommies untuk susukan baby..hanya selak je kat dada..takde zip atau butang.Tak payah nak iron tau..tahan lasak.



AVAILABLE : REGULAR,BIG


AVAILABLE : PETITE,REGULAR



AVAILABLE : REGULAR,BIG


AVAILABLE : BIG


AVAILABLE : BIG


AVAILABLE : BIG


✿ CHIC BEAUTY NURSING BLOUSE RM39 


3PCS @ RM90


CB 47
AVAILABLE SIZE : BIG


CB 43
AVAILABLE SIZE : BIG


CB 40
AVAILABLE SIZE : BIG


CB 39
AVAILABLE SIZE : REGULAR,BIG


CB 36
AVAILABLE SIZE : BIG


CB 35
AVAILABLE SIZE : BIG


CB 32
AVAILABLE SIZE : BIG


✿  CHINTA 

NURSING MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -


HARGA : RM59.00 + RM7 POS



RM39.00 + RM7 POS



~ Material Milk Silk

~ Bukaan menyusu selak sahaja, tanpa zip atau butang.

~ Kain lapik dada besar dan labuh agar tidak mudah terselak dengan sendiri.

~ Fabrik mudah basuh, mudah kering, mudah iron / tak perlu iron, tak melekap di badan (pilih saiz yang besesuaian)






QC312

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,2XL




QC317

AVAILABLE : 
S




QC311

AVAILABLE : 
XS,S,M,L




QC320

AVAILABLE : 
XS,S,M,L








QC313

AVAILABLE : 
S,M,L,2XL



QC314

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,2XL





QC318

AVAILABLE : 
XS,S,M,L





QC319

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,2XL




QC301

AVAILABLE : 
S







QC310

AVAILABLE : 
S,M





QC309

AVAILABLE : 
S,M,L




QC308

AVAILABLE : 
S,M,L


QC307

AVAILABLE : 
XS,S,M,L





QC306

AVAILABLE : 
XS,S,M









QC304

AVAILABLE : 
XS,S,M,L








QC302

AVAILABLE : 
XS,S,M,L

KOLEKSI DI BAWAH HARGA NORMAL

RM59/PCS


QC212


AVAILABLE : XL,2XL




QC208

AVAILABLE : XL,2XL




QC201

AVAILABLE : M,2XL


QC122

AVAILABLE : XS





QC111

AVAILABLE : XS,S


QC108

AVAILABLE : XS,S


QC103

AVAILABLE : XS






✿ ELLA MISAKI 

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM6 POS







Maternity friendly, lipatan kiri kanan membuatkan baju expand semasa preggy, tapi slim effect semasa tak preggy

Nursing selak jer, bukaan silang di dada dengan nursing cover inside (pic dibawah)

Material: Smooth Milk Silk: Selesa, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang.


QM109
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
XS,S,M,XL,2XL



QM105
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
XS,M






QM101
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
2XL


QM108
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
XS,2XL


QM207

AVAILABLE : 
XS,M,L,XL


QM203

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,XL

QM209

AVAILABLE : 
XS

QM201

AVAILABLE : 
XS,M,L,2XL




QM202

AVAILABLE : 
L


QM206

AVAILABLE : 
XS,S,L,XL


QM205

AVAILABLE : 
XS,M


QM204

AVAILABLE : 
XS,L,XL


QM210

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,XL,2XL

 




✿ CARDIMOMMA 

NURSING  BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM7.00 pos

Material : Milk Silk Velvet 




CM106

AVAILABLE : BIG

CM105

AVAILABLE : REGULAR,BIG




 CM102

AVAILABLE : REGULAR,BIG

CM110

AVAILABLE : BIG




CM107

AVAILABLE : BIG


✿ JO-ANNA 

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM55.00 + RM7.00 pos

Material : Milk Silk Velvet 

~ TAK PERLU IRON
~ SELESA SANGAT2, TAK PANAS PUN
~ MUDAH CUCI BOLEH MASUK MESIN, MUDAH KERING
~ KAIN BOLEH MEMERI- sangat comfortable! Mesti try baru tau.

Bukaan menyusu bahagian tengah disediakan dengan kain lapik dada bahagian dalam, hanya perlu selak tapi tidak mudah terselak dengan sendiri. Bukaan ditengah, tak nampak pun macam anda pakai baju menyusu! 



P/S : MODEL JO-ANNA PAKAI SIZE PETITE







QJ208
RM55.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE SIZE :
EXTRA


QJ210
RM55.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE SIZE :
BIG



✿ EMILIA EXCLUSIVE 


BLOUSE MENYUSU 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Material:

High Quality Chiffon Fabric, Tebal dan tidak menampakkan warna kulit.
Badan Full Lining - Tak nampak tali pakaian dalam atau warna kulit ( seperti yang saya selalu risaukan jika beli baju chiffon biasa), 
Lengan tidak berlining kerana kami gunakan chiffon tebal.
Lapik cover dada : Milk Silk fabric (Smooth) untuk keselesaan anda dan bayi 

Bukaan Zip Tengah : 14 inci - Zip panjang memudahkan ibu-ibu menyesuaikan bukaan untuk menyusu.
Lapik Dalam Cover Dada: Mempunyai Kain Lapik dalam cover bahagian dada, selepas adjust bukaan zip, selak sahaja kain lapik dada untuk menyusu. Disediakan khas menjaga sesi penyusuan anda agar tidak berlaku bukaan zip menyebabkan bahagian atas terdedah.
Baju Berpoket
Tangan Bergetah dan berzip : Wudhu Friendly
Cutting A-cut dan jalur ditengah - Slim effect.



EE105
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 

AVAILABLE: M,L



EE104
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 

AVAILABLE: M,XL



EE103
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 



AVAILABLE: L




EE102
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 



AVAILABLE: L


✿ AURORA  

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM7.00 pos


Material : Milk Silk Velvet

Material: Milk Silk Velvet : Selesa, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang.

Ada lipatan istimewa di kiri dan kanan supaya baju boleh expand semasa preggy. Walau preggy 9 bulan pun boleh! 

Proper covering for muslim lady (muslimah). Also a modest fashion for non-muslim.
Cover properly, with comfort and style.

Easy care fabric: Easy to clean and dry, normal washing machine setting, advised not to dry under direct sunlight for fabric color to last longer. Easy to iron, not easy to crumple. 
Easy to handle for busy mom; Iron-fold-take and wear ( will not crumple when fold properly)

Not clinging to body like certain lycra.

Not thin but not stuffy to wear, try our special milk silk fabric attire now!



P/S : MODEL AURORA PAKAI SIZE S


QA207
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : S,XL


QA209
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : XS,XL,2XL


QA202
NOW SALE : RM49.00
RM59.00

AVAILABLE :2XL


QA204
NOW SALE : RM49.00
RM59.00

AVAILABLE : XS,S


QA210
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : XS,S,M,L,XL


QA208
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : XS,S,M,L,XL,2XL


QA203
NOW SALE : RM49.00
RM59.00


AVAILABLE : XS,S,XL,2XL


QA205

AVAILABLE : S






QA206
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : M,XL,2XL



 AURORA  BLACK SERIES 

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM7.00 pos

Material : Milk Silk Velvet

Black Series: Top plain black didatangkan dalan size L dan XL sahaja. Buat ibu2 yang gemarkan hitam untuk ilusi lebih kurus. Bak kata pujangga, hitam itu menawan :) 

Material: Milk Silk Velvet : Selesa, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang.

Ada lipatan istimewa di kiri dan kanan supaya baju boleh expand semasa preggy. Walau preggy 9 bulan pun boleh! 

Proper covering for muslim lady (muslimah). Also a modest fashion for non-muslim.
Cover properly, with comfort and style.

Easy care fabric: Easy to clean and dry, normal washing machine setting, advised not to dry under direct sunlight for fabric color to last longer. Easy to iron, not easy to crumple. 
Easy to handle for busy mom; Iron-fold-take and wear ( will not crumple when fold properly)

Not clinging to body like certain lycra.
Not thin but not stuffy to wear, try our special milk silk fabric attire now!


QA220

AVAILABLE: L & XL 


QA218

AVAILABLE: L & XL 


QA215

AVAILABLE: L & XL 


QA216

AVAILABLE: L & XL 


QA213

AVAILABLE: L & XL 




QA211

AVAILABLE: L & XL 


QA214

AVAILABLE: L & XL 


QA212

AVAILABLE: L & XL 




 DEENA NURSING OFFICEWEAR  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM89.00 + RM6 POS

Made of Premium Cotton material (non stretchable)

- Hand cuffed with button

- Pull up outer layer to breastfeed

- With soft inner material

- Split at both right and left side of bottom area

Ukuran Kemeja Nursing

-------------------------------------

Saiz : Bahu | Ukurlilit Dada | Ukurlilit  Pinggang | Ukurlilit ​ Punggung | Panjang Tangan | Labuh Baju

S : 14.5" | 36" | 34" | 38" | 22" | 34"

M : 15" | 38" | 36" | 40" | 22" | 34" 

L : 15.5" | 40" | 38" | 42" | 23" | 34.5"

XL : 16" | 42" | 40" | 44" | 23" | 34.5"

XXL : 17" | 44" | 42" | 46" | 23" | 34.5"








DEENA NURSING OFFICEWEAR
GREY SMALL STRIPE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: XL






DEENA NURSING OFFICEWEAR
TYRIAN PURPLE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S



DEENA NURSING OFFICEWEAR
CHOC
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S,M,2XL



DEENA NURSING OFFICEWEAR
BLACK WITH GREEN STRIPE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S



DEENA NURSING OFFICEWEAR
OPAL PURPLE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S,M,L,XL,2XL






Sila klik
 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy