Terma & Syarat

PASTIKAN UKURAN YANG BETUL 
(setiap jenama mempunyai ukuran berlainan..rujuk carta ukuran sebagai panduan)

WARNA BAJU
warna sebenar mungkin sedikit berbeza drpd gambar disebabkan faktor pencahayaan & teknikal

KUALITI KAIN 
Jenis kain yg dinyatakan adalah mengikut spesifikasi kualiti fabrik yg dinyatakan oleh pihak kilang. Kami tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kekurangan & ketidakselesaan baju yg dibeli, sebelum atau selepas cucian.Terma Dan Syarat Pembelian:

Para pelanggan yang dihargai, anda dinasihatkan untuk memahami segala terma dan syarat pembelian sebelum membuat sebarang pesanan.

Apabila pelanggan membuat tempahan bermakna pelanggan telah bersetuju dengan Terma & Syarat kami.

1. Semua barangan yang telah di jual tidak boleh dikembalikan kecuali berlaku kecuaian dari pihak kami seperti kesilapan jenis produk atau kerosakan produk.Pertukaran hanyalah dalam tempoh seminggu dari tarikh penerimaan barang.

2. Pastikan nama/kod/details dan kuantiti produk yang diisi pada borang pesanan dan borang penghantaran adalah betul.Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kesilapan jenis dan kuantiti produk yang disebabkan oleh kesilapan pelanggan mengisi borang pesanan/borang penghantaran.

3. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kelewatan, kerosakan atau kehilangan barang atas apa-apa juga sebab semasa dalam proses penghantaran oleh pihak Pos Malaysia.

4.Pihak kami menggunakan khidmat Pos Laju & Pos Domestik.Proses penghantaran Poslaju antara 1-3 hari bg kawasan semenanjung dan 2-4 hari bg Sabah/Swak. 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy